Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rælingen Drill

drilldans & parade

Bilder/film

Her kan du ta del i Rælingen Drill's bildearkiv, samt noen videoklipp av deres prestasjoner.

Bilder 2015

Rælingen Drill er inne i sitt jubileumsår, og feirer med edle metaller. 10 år med Rælingen Drill. Hurra, hurra for jubilantene!

Bilder 2014

Nok en spennende sesong for Rælingen Drill, her har både solister i ulike klasser og tropp bidratt til å fylle pokalskapet med nye gjeve pokaler i edle metaller.

Bilder 2013

Sessongen 2013 har gitt pokaler på jentene i Rælingen Drill både i Hedemark og Oppland mesterskapet, Østlandsmesterskapet og NM. 17. mai bidro jentene med ordentlig gateshow...

Bilder 2012

Sessongen 2012 startet med i Skjærgårdsdrill i Horten i slutten av januar, og her ble det ikke mindre enn to 3. plasser, en for drilldans tropp og en i kategorien X-Strut. Videre har det blitt flere flotte drillopplevelser gjennom semesteret. Se bildene fra helgen nedenfor.

Bilder 2011

Sessongen 2011 ble for Rælingen Drill avsluttet i Larvik med jubelbrus, da de etter en fantastisk drillhelg, med flotte prestasjoner hentet hjem en 3. plass i drilldans tropp 1. divisjon under NM. Det har vært et begivenhetsrikt år med flere pallplasser og gode plasseringer, i tillegg til at de har deltatt i gatene både 1. og 17. mai samt at det har deltatt på sirkus konsert med Lørenskog musikkorps.

Bilder 2010

2010 har vært et år fylt med mange og ulike opplevelser. Det har blitt flere konkurranser og gode plasseringer, også av edelt metall. Sist tok de en 2. plass under NM i Parade med hele 8 utøvere på gulvet. I tillegg har de stilt med både tropp drilldans og solister. I høst deltok de også på konserten til Lørenskog Musikkorps med parade og Showprogram.

Bilder 2009

Her finner du bilder fra et meget begivenhetsrikt år, ikke nok med at Rælingen Drill har høstet det stort i konkurranser har de også feiret sitt fem års jubileum med forestillingen "Uten hvite støvletter". Til forestillingen gjestet flere drilltropper og korps fra nærområdet, blant gjestene var: Romerike Drillkorps, Skedsmo Skolekorps, Rælingen Skolekorps, Høyenhall og Manglerud skoles musikkorps og Lilleaker Janitsjar.

Bilder 2008

2008 ble et begivenhetsrikt år for Rælingen Drill og blant de største minnene er Gullmedaljen i parade og en sølvmedalje i Drilldans.

Bilder 2007

I løpet av 2007 har Rælingen Drill deltatt på en rekke arrangementer, deriblant har de vært med i en rekke konkurranser og det har resultert i flere gode pallplasser.

Bilder 2006

Året har vært fylt med begivenheter og showoppvisninger, blant den største var oppvisningen ved festkonserten under NM i Brunstad konferansesenter med et publikumstall på vel 8000.

0